Kies het perfecte hostingpakket voor je Agency: Walk, Run of Fly?

    Silke
    by Silke Reners
Walk, Run of Fly

Als agency sta je voor de belangrijke beslissing van het kiezen van de juiste hosting provider. Bij Level27 begrijpen we dat elke agency unieke behoeften heeft, daarom bieden we drie verschillende hostingpakketten aan binnen ons meest recente dienst - Agency hosting: Walk, Run en Fly. In deze blog gaan we dieper in op de kenmerken van elk pakket en leggen we je uit hoe je de juiste keuze kunt maken. 

1. Start to Walk

Walk is ons instappakket, ideaal voor agencies die degelijke websites bouwen voor kleine of startende ondernemingen, zonder poespas. Met beperkte resources biedt Walk nog steeds alle essentiële functies die je nodig hebt om je website online te krijgen. Het is kostenefficiënt en een goede keuze voor informatieve websites met lage tot gemiddelde bezoekersaantallen.

Wanneer kies je voor Walk?

  • Als je een kleine website hebt met niet al te veel bezoekers.
  • Voor informatieve websites met statische inhoud.
  • Als kosten een belangrijke overweging zijn.

2. Start to Run

Run is ontworpen voor agencies met groeiende projecten en meer verkeer. Met dit pakket krijg je toegang tot extra resources en de mogelijkheid om een staging omgeving in te stellen. Dit is ideaal voor webapplicaties en websites met een gemiddeld verkeersvolume.
 

Wanneer kies je voor Run?

  • Als je een webapplicatie ontwikkelt.
  • Voor websites met een gemiddeld tot hoog verkeersvolume.
  • Wanneer je behoefte hebt aan een staging omgeving voor het testen van updates.

3. Start to Fly

Tijd voor serious business. Het Fly pakket is geschikt voor agencies die topprestaties en maximale resources nodig hebben. Dit pakket is perfect voor kritieke websites of applicaties met een hoog verkeersvolume. Met Fly krijg je niet alleen meer resources, maar ook een volledige staging omgeving naast je productieomgeving.

Wanneer kies je voor Fly?

  • Voor kritieke websites met intensief gebruik en webshops.
  • Bij een hoog verkeersvolume en de behoefte aan maximale prestaties.
  • Als je een volledige staging omgeving nodig hebt voor uitgebreide tests.

Meer verkeer vraagt om extra middelen. Ons advies: baseer dit op gevoel en vertrouw op je eigen inschatting van wat als 'veel verkeer' wordt beschouwd. En onthoud, je kunt altijd eenvoudig upgraden of downgraden.

Hoe maak je de juiste keuze?

Bij het kiezen tussen Walk, Run en Fly is het essentieel om je projectbehoeften te evalueren. Bij Level27 begrijpen we dat het maken van de juiste keuze soms overweldigend kan zijn. Daarom hebben we drie optionele vragen toegevoegd aan ons proces om je te begeleiden:

  1. Hoeveel bezoekers verwacht je?
    Geef aan hoeveel mensen je verwacht dat de website zullen bezoeken. Meer verkeer vraagt om extra middelen om je website of applicatie soepel te laten draaien. Een vraag die we regelmatig tegenkomen is: Wanneer spreken we van veel verkeer? Bestaan daar absolute cijfers voor? Ons advies is om dit op gevoel te baseren. Kijk eventueel naar wat vergelijkbare websites hanteren, maar vertrouw ook op je eigen inschatting van wat als 'veel verkeer' wordt beschouwd. Onthoud dat deze keuze niet in steen gebeiteld is, en je kunt gemakkelijk upgraden of downgraden naar gelang de behoeften van je website.
  2. Wat voor applicatie bouw je?
    Afhankelijk van het type toepassing of website kunnen we voorspellingen maken over de benodigde omgeving. Statische websites vereisen over het algemeen minder middelen dan zware e-commerce websites.
  3. Hoeveel data zit er in je applicatie?
    Geef aan hoeveel gegevens er zullen worden opgeslagen. De data in je toepassing is een combinatie van de databasesize (met een harde limiet) en de geüploade inhoud.

De antwoorden op deze vragen helpen ons een aanbeveling te doen die aansluit bij jouw specifieke behoeften. Het is belangrijk te benadrukken dat dit slechts een aanbeveling is en je volledig vrij bent om een ander pakket te kiezen. Bovendien kun je met enkele klikken op elk moment eenvoudig up- of downgraden, waardoor je flexibiliteit behoudt in het aanpassen van je hostingoplossing aan de evoluerende behoeften van je website. Ons doel is om je te voorzien van dé hostingoplossing die perfect past bij jouw online doelen.

Meer info over de beste hostingoplossing voor jouw project?

Ons team staat klaar om je vragen te beantwoorden en je te begeleiden naar de beste keuze. Ontdek hoe Level27 jouw online doelen kan verwezenlijken & neem vandaag nog contact met ons op!

Vragen of opmerkingen?

Laat het ons zeker weten via onze chatbox!
We helpen je graag verder.

Deel deze blog via